نشانه‌هاي تازه‌اي از انقراض پرندگان به دست آمد

به گزارش ميراث آريا (Chtn)،‌ آزمايشات و بررسي‌هاي صورت گرفته روي فسيل چندين پرنده متعلق به دوران پيش از تاريخ نشان داد بسياري از اين نوع پرندگان در اواخر عصر دايناسورها از ميان برداشته شده‌اند.

بر اين اساس، ديرينه‌شناسان اعلام کردند، تمام گونه‌هاي پرنده‌هاي مدرن از جغدها گرفته تا پنگوئن‌ها و غيره 15 ميليون سال پس از انقراض دايناسورها تکامل خود را آغاز کردند.

اين گونه از پرندگان تفاوت‌هاي بسياري با نسل ما قبل خود که پيش از برخورد اجرام آسماني بر زمين وتخريب بخش عظيمي از اين کره خاکي در اواخر عصر کرتاسه زندگي مي‌کردند داشتند.

نيکولاس لانگريچ، استاد ديرينه‌شناسي دانشگاه ييل آمريکا معتقد است: اين پرندگان کاملا شبيه به پرندگان امروزي بودند اما از نظر ويژگي‌هاي دروني فرق بسيار زيادي با امروزي‌ها داشتند. برخي از اين پرندگان دندان داشتند و مفصل‌هاي گونه‌هاي ديگر نيز در مقايسه با پرندگان مدرن معکوس بوده و به نظر مي‌رسد اين تفاوت‌ها نوع زندگي آن‌ها را متفاوت مي‌کرده است.

اين دست از فسيل‌ها اين احتمال را به وجود مي‌آورد که پرندگان پيش از انقراض بزرگ درحال از بين رفتن بودند. اما برخي ديگر با توجه به بررسي‌هايي که نشان مي‌دهد هفت گونه از پرندگان در مدت 1.5 ميليون سال از برخورد اجرام آسماني روي زمين مي‌زيسته‌اند، فرضيه‌هاي پيشين را به چالش کشاندند.
/109

انتهای پیام/

کد خبر 1390062825